Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του περιοδικού i-Teacher -  - Πρόσκληση κατάθεσης άρθρων για δημοσίευση, μετά από κρίση.

Στόχοι: Η δημοσιοποίηση, η συζήτηση, η έρευνα, η ανάπτυξη θεμάτων που σχετίζονται με την εφαρμογή, τη διάδοση και την ανάδειξη των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση.

Συχνότητα έκδοσης: Επιδίωξη η έκδοση 4 τευχών ετήσια. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ύλης για την έκδοση άρτιου τεύχους, η έκδοση θα καθυστερεί μέχρι τη συγκέντρωσή της.

Δημοσιεύσεις: Οι δημοσιευμένες εργασίες υπογράφονται από τους συγγραφείς τους, οι οποίοι έχουν την ευθύνη όσον αφορά το περιεχόμενό τους.

Σύστημα κριτών: Προϋπόθεση για δημοσίευση στο περιοδικό είναι η θετική κρίση του άρθρου από την Επιτροπή Κριτών του. Η Επιτροπή Κριτών απαρτίζεται από επιστήμονες ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων καθώς και από στελέχη καταξιωμένων Ερευνητικών Οργανισμών, Φορέων και Ιδρυμάτων, με διδακτορικό ή μεταπτυχιακό τίτλο στα επιστημονικά πεδία του περιοδικού.

 
Θεματικές περιοχές επιζητούμενης αρθρογραφίας: Το περιοδικό επιζητεί να δημοσιεύει άρθρα που αναφέρονται σε όλα τα πεδία της ερευνητικής - επιστημονικής δραστηριότητας, των προτάσεων και των εφαρμογών των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (σύντομα Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση, σε όλες τις βαθμίδες της (προσχολική, πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια, μεταδευτεροβάθμια, τριτοβάθμια, μεταπανεπιστημιακή. Για τη διευκόλυνση των υποψήφιων αρθρογράφων, καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε να ταξινομηθούν όλα αυτά σε 16 θεματικές ενότητες (με τις υποενότητές τους)-χωρίς να είναι αυτό δεσμευτικό. Κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα της Θεματολογίας
.

 

Εκδότης του περιοδικού: e-Πρωτοβάθμια

Στοιχεία στην Ε.Β.Ε. Κύριος Τίτλος : i-Teacher - Τύπος Μέσου: Μέσω Δικτύου - Έτος Έκδοσης: 2010 - ISSN: 1792-4146 - Γλώσσες : Ελληνική (gre) - Ημ/νία Παραχώρησης : 24/06/2010 - WWW: http://i-teacher.gr

Scroll to Top